BRNO 2016

Ve čtvrtek 25.8.2016 jsme vyrazili od hasičárny v Dlouhém Mostě na již šestý ročník čtyřdenní vyjížďky po krajích naší české země.

První den jsme dojeli do místa kde jsme trávili všechny tři noci a to do městečka Karlštejn.

Druhý den jsme měli namířeno do Atom muzea v Míšově, bohužel bylo z technických důvodů zavřeno, takže jsme se rozjeli do městečka Orlík nad Vltavou kde jsme navštívili akvárium Orlík na Vltavou, po prohlídce sladkovodních ryb jsme popojeli do restaurace v Orlíku na oběd, po super obědě jsme podiskutovali s majitelem restaurace o jeho nádherné vyšperkované babetě 207. Po obědě jsme se vydali ke Karlštejnu kam za námi dorazil Jirka, který to ve čtvrtek z pracovních povinností nestíhal.

Třetí den jsme jeli do nádherného muzea historických amerických automobilů v obci Lužná u Rakovníku a také jsme navštívili muzeum motocyklů Křivoklát, po prohlédnutí muzeí jsme jeli přes Beroun kde jsme si dali vynikající kebab a dorazili do Karlštejna.

Čtvrtý a poslední den nás dopoledne opustil Rozbuch z rodinných důvodů a my ostatní jsme se vydali pěšky na hrad Karlštejn, který jsme navštívili z časového důvodu pouze procházkou po nádvoří abychom měli čas pro návštěvu muzea voskových figurín kde se nám také líbilo, po pěší procházce na hrad Karlštejn jsme sbalili věci a kolem půl jedné vyrazili k domovu, v Berouně po obědě jsme se roztrhli na dvě partičky, jedna jela domů a druhá partička se vrátila zpět do Karlštejna (15km) kvůli zapomenutým věcem.

Při vyjížďce BRNO 2016 jsme celkově najeli 708,3km, průměrnou rychlostí 46,2 km/h a strávili jsme na motorce 15 hodin a 34 minut čisté jízdy.

"malej modrej" a "jeftě můfef, jeftě můfef"


Všechny fotky a videa od většiny účastníků ZDE.